ЧАСТОТА 432 Гц ТА ЇЇ ТАЄМНИЦІ…

Частота 432 Гц є альтернативою налаштуванням, яка математично знаходиться у відповідності з Всесвітом, повідомляє сайт ufosightingshotspot.blogspot.com. Музика на основі 432 Гц володіє доброчинною цілющою енергією, тому що це чистий тон математичної основи природи.
Архаїчні єгипетські інструменти, які були виявлені досі, в основному, були налаштовані на 432 Гц. У Стародавній Греції музичні інструменти були переважно налаштовані на 432 Гц. В архаїчних грецьких містеріях, Орфей був богом музики, смерті і відродження, а також зберігачем Амброзії і музики трансформації (його інструменти були налаштовані на 432 Гц).

Він був професіоналом в області астрономії, геології, хімії, вивчав багато розділів фізики, особливо. Поточне налаштування музики на основі 440 Гц не гармоніює нам на жодному рівні і не відповідає космічному руху, ритму або природній вібрації. Близько 1940 року влада США ввели налаштування в 440 Гц у всьому світі, і, нарешті, в 1953 році він став 16-ISO стандартом. Заміна частоти 432 Гц на 440 Гц пояснюється Культом музичного контролю: війною Фонду Рокфеллера з контролем свідомості шляхом заміни і накладення частоти 440 Гц замість стандартного налаштування.
440 Гц є неприродним стандартом налаштування, і музика в частоті 440 Гц конфліктує з енергетичними центрами людини. Музична індустрія використовує введення цієї частоти для впливу на населення, щоб домогтися більше агресії, психо-соціальної ажитації та емоційного дистресу, що приводить людей до фізичних хворіб. Така музика також може генерувати нездорові ефекти чи антигромадську поведінку, розлад у свідомості людини.
Наука кіматика (вивчає візуалізацію звуку і вібрації) доводить, що частота і вібрація є майстер-ключами і організаційною основою для створення всієї матерії і життя на цій планеті. Коли звукові хвилі рухаються на фізичному носії (пісок, повітря, вода і т.д.) частота хвиль має безпосереднє відношення до формування структур, які створюються звуковими хвилями, коли вони проходять через певне середовище, таку, як, наприклад, людське тіло, яке складається з більш ніж 70% води!

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply