Сьогодні згадався знову фільм «Вбити дракона» Марка Захарова і деякі цитати з нього.

«Не бойтесь! Теперь можно быть нормальными людьми! Думать можно! Трудно, непривычно… но можно! Надо только начать!»

«— Ради кого идете на смерть? Ходите подарить им свободу? А что они с ней будут делать? Зачем она им, не думали? Фридрихсен, тебе нужна свобода?
— Мне? Ну зачем?
— А может вам, сударыня?
— Зачем мне свобода? Я замужем!»

«Смелые люди, но всего боятся»

«Это не народ, это хуже народа. Это лучшие люди города.»

Щодо Путіна. Та чимало було таких путіних по всьому світу та в усі часи. Він – лише карта в грі, що так лягла, він – плід, вигодуваний системою.

Чим створюються дракони? Байдужістю, страхами, рабством, замовчуванням, втратою своєї особистості, вибором уявного благополуччя напереваги гідності.
Так крок за кроком вирощуються свавільні дракони, що думають, що все їм підвладно, тримаючи в страху, вбиваючи в голову думки «що нічого не можна вдіяти, що нічого не можна змінити».

Можна змінити, бо Свобода починається з кожного з нас – з вибору нашої душі, з вибору, що розчиняє страхи, повертає до Життя, і щоб не відбувалось ззовні – цей промінь Світла стає настільки потужним, що руйнує темряву, що трапляється на його шляху.
Вибір за нами.

Леся Рідна.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply