Хроніка Майдану сьогодні.
8:04. На Майдані створюють резервні сотні, які збираються біля сцени.
8.52 До Майдану прибуло підкріплення – 8 автобусів
08.58. Зі сцени повідомили, що Стела Незалежності під контролем майданівців! зі Львова.
09.03. Силовики знову пішли в атаку і відтіснили протестувальників.09.25 Протестувальники пішли в контратаку і на Грушевського захопили велику кількість бійців ВВ, їх всіх ведуть на Майдан.
09.08 Зі сцени закликають не провокувати силовиків, а самооборона просунулися до Жовтневого палацу.
09.25 Протестувальники пішли в контратаку і на Грушевського захопили велику кількість бійців ВВ, їх всіх ведуть на Майдан
9.38 Самооборона вже біля ВРУ. На Грушевського потрібно ВСЕ для укріплення барикад.
09.32. ВР не працюватиме, будівлю евакуйовано.
10.19. Близько 10 ВВшників здалися в руки протестувальників, повідомляє кореспондент LB.ua.
10.39 В інших державних закладах також проводять екстрену евакуацію, по нашій інформації в адміністрації Президента також евакуюють персонал
11.07 / Підполковник внутрішніх військ зі сцени майдану сказав, що йому “приємно перейти на сторону народу”. Майдан скандує “Молодець”. Силовикам у випадку переходу на бік народу гарантують безпеку.
11:17 Попри обстріл снайперів на Майдані, Хрещатику та Грушевського дуже багато людей, будують барикади та виносять поранених
11.30 – Руслана зі сцени без коментарів показує шеврон російського МВД та автоматні гільзи! Вона звертається до міжнародної спільноти – “У людей немає зброї! Це збро силовиків!”.
11.45 Перевірена інформація: Клиника “Борис” на проспекте Бажана 12-А принимает всех раненых и пострадавших!
12.18 Царьов тікає з України. 12.22 hromadske.tv: “Снайпери стріляють і в медиків”.
12.30. На Майдані потрібні зварювальники та метал для барикад!
12.51 – СНАЙПЕРИ За будинком з Химерами на стіні 4 снайпери в повній амуніції – повністю контролюють площу біля театру Франка! Обережно!

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply