Звернення від УНО “Вольниця”.

Усі, хто читають нашу сторінку, в цілому розуміють які погляди ми пропагуємо та розділяємо. Але в світлі останніх годин члени УНО “Вольниця” вирішили офіційно висвітлити свої позиції що до подій в Україні.
Народе України! Час обурюватись брехнею, агресією та братовбивством минув. Дивуватись подіям вже немає сенсу. Боятись і відсиджуватись – не вийде. Вже усім зрозуміло – не обійде нікого!
Це не війна за світове панування. Не холодна війна. Не громадянська війна. Такого протистояння ще не знав наш Світ. Це війна проти рабського світогляду, звільнення не держави або нації, звільнення душі з полону страху і пригноблення.
Той імпульс, який виник на Майдані ініціював зміни свідомості цілого народу. Ця реакція не зупиниться! Росії не вдасться промивати мізки людям вічно. Навіть контролюючи всі ЗМІ. З часом виникнуть питання, де ж ті фашисти-бандерівці, теракти, екстремісти? Чому корупція і злочинність в Москві, а не в Києві, хто ж тоді насправді фашист? “РабоВлада” загнана в куток! І загнав її туди маленький Майдан, народ, який перестав боятись.
Безвихід – ховатись їм далі не вийде. Всі являть своє справжнє обличчя. Дії Путіна схожі на дії Януковича. Адже усі це відчувають. Залякування, давління, зневір’я, обман, демонстрація сили, збір усіх, хто піддався і хто сховався – армії рабів. Це завжди діяло на всіх, а зараз не діє.
Настали важкі, але величні часи. Коли кожен може і має зробити свій вибір. Або Вільна Людина, або раб. Події, що почались з майдану – то шлях до народовладдя, свободи мислення і почуттів, нового світогляду. То шанс не для України, а для усього Світу. І ми зараз бачимо цьому підтвердження. Це була і буде важка боротьба, адже наші вороги – страх, байдужість і відчуття, що в боротьбі не має сенсу. Не пускайте їх в серце.
Ми разом робимо велику справу для нашої Матері Землі, для Людства.

Народе України! Боятись, ховатись, залишатись байдужим – ось що не має сенсу!
Віримо, борімось до останнього подиху за нашу душу, за нашу державу, за свободу!!!

Слава Україні!

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply