Вольниця shared Дмитро Ярош’s status update.

Вольниця shared Дмитро Ярош's status update.

Дмитро Ярош

Нинішні події в країні стали екзаменом для усього українського суспільства. Перед кожним порядним українцем Доля поставила чітке питання: чи зможеш ти опиратися диктатурі та беззаконню і боротися за краще майбутнє власного народу? Серед тих, хто ствердно відповів на це питання, були ви — українські футбольні фани.

Активна участь у зіткненнях з бандоохоронцями у Києві, охорона мирних акцій протесту в обласних центрах, нещодавня заява про примирення між ультрас різних українських клубів — усе це говорить про те, що фани склали іспит і показали себе одними з найкращих представників нашого суспільства.

Без жодних політичних чи фінансових амбіцій, можливо, без чітко випрацюваної ідеології, українські ультрас зробили набагато більше, ніж ряд статечних політиків, “патріотизм” яких нерідко перетинається із власними егоїстичними інтересами. Все це стало можливим тому, що звичайні українські хлопці мають психіку не раба, а вільної людини, серце не торгаша, а воїна, і слухають голос справедливості, а не власної кишені.

Від імені “Правого сектору” виношу подяку усім українським фанатам, котрі взяли участь у революційних подіях, і закликаю їх не втрачати запал і готовність будь-якої миті перейти до активних дій на захист нашої Вітчизни. Режим іде на мінімальні поступки, але нам потрібне все, що нам належить — нам потрібна перемога Національної революції! Разом — переможемо!

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply