Нещодавно довелось спостерігати, як у транспорті кондуктор і пасажирка зчепились між собою. Що тут скажеш? Було неприємно.

Жінки! Не час воювати між собою і з собою. Не витрачайте свою силу, свою жіночу енергію даремно. Бережіть її.
Зараз час об’єднуватись і створювати наш спільний жіночий оберег над українською землею, щоб захистити своїх чоловіків і синів. Щоб подарувати вільне майбуття нашій Україні.

Створюйте це дивовижне мереживо із своїх найсвітліших мрій і сподівань, із своїх щирих молитов. Через свої дії, думки і почуття щомиті вплітайте у спільне плетиво свою щедрість і прийняття, свою хазяйновитість і турботу, свою жіночність і ніжність, свою ласку і пристрасть. Адже кожна з нас мріє про одне й те ж: щоб в країні настав мир, щоб чоловік, син повернулись додому живі і неушкоджені, щоб у хаті був достаток, щоб діти не хворіли… Щоб усі жили довго і щасливо.

Впіймайте цю Світлу хвилю! Віднайдіть у своїх глибинах себе справжню і емоційно включіться в цей стан прийняття і збереження світу ― і станьте Жінкою-Берегинею. Разом ми це тільки посилимо і з притаманною жінці щедрістю подаруємо світові. Наснаги нам усім!

Ірина Плескіт

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply