Чесно кажучи не хотів навмисно фотографувати Ющенка, але поки я дістав телефон, щоб зняти дійство, він раптово з’явився у кадрі. Ну це все тільки додасть колориту.

Отже, ми записували на відео 75 річний ювілей Анатолія Паламаренка та 125-річний – Остапа Вишні у філармонії. Скажу так, щоб всі в свої 75 років виглядали та були сповнені енергією, як Анатолій Несторович.
Але повертаючись до нашої культури (а саме до міністерства культури) – було дуже цинічно зі сторони Олеся Журавчака з одного боку показувати, наскільки важлива творчість Анатолія Паламаренка, як він піднімає дух, віру, оптимізм, які зараз так необхідні. А з іншого – нічого не зробити, щоб хоча б показати цей творчий вечір по телебаченню. Але ми його все одно побачимо – в youtube, завдяки нашій зйомці і нашому терпінню (нас півтори години вовтузили місцеві бюрократи, щоб дати дозвіл на зйомку, чотири рази підходили адміністратори, щоб перевірити чи є дозвіл, дали місце для камери в найневигіднішому ракурсі, недозволили підєднатися ні до розеток, ні до аудіопульту, щоб записати краще звук).
От я і думаю, час іде, вшиві політики перефарбовуються, нові політики – плямуються, а все через те, що люди, з яких вони формуються – не знають як жити без егоїстичної, споживацької філософії.
Давайте хоча б в собі давити жлобство, і світ стане краще.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply