Не бійтеся живого світла. Впустіть його у своє серце. Дайте йому можливість осяяти вас життєдайною чистотою і щирістю. І життя з подвійними стандартами, підміною понять, приниженням і залякуванням інших, яке нам планомірно нав’язували вже стільки часу (та й зараз, може не так р’яно, але продовжують), зникне назавжди.

Тому що для нас воно стане неприйнятним. Тому що ми не хочемо так далі жити і не будемо. Тому що у серці вистачатиме сили духу, щоб протистояти цій отруті, налаштованій на знищення будь-якого живого, світлого, вільного прояву.
Той чарівний спалах свободи, народжений 18-20 лютого, подарує впевненість у собі, справжнє здорове відчуття себе як значущої частини суспільства, що має власну волю, що не терпітиме більше брехні політиканів, — і тоді ми зможемо дійсно впливати на життя суспільства. І будувати вільну країну для себе і своїх дітей.

Ірина Плескіт

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply