Хохли, кацапи, жиди та інші

У великому всесвіті на маленькій планеті живуть люди.
Хохли, кацапи, жиди та інші.
І одні часто «люблять» інших так щиро, що готові перегризти горло, смачно під…бнути. І сваряться, щось ділять, щось доказують одне одному, як правило хто гірший і чому. Любі друзі, будьте вже людьми і перестаньте бути довбо…бами. Щасливими люди можуть бути лише в мирі, розумінні, підтримці одне одного, в дружніх відносинах і повазі. Втопіть вже свої обрАзи, зверхність та претензії в унітазі і навчіться любити одне одного, поважати, не вважати себе вище, а то буде вам п…здєц!
А коли з’явиться повага один до одного та розуміння, що всі ми діти Божі, тоді і жити стане тепліше. Хохли, кацапи та жиди перетворяться на українців, росіян та євреїв, які мають рівні права на любов, щастя… Люди різні для того, щоб кожен знайшов свій шлях, реалізував якості, які властиві йому. І той, хто вважає себе вище когось, хто вважає, що хтось гірший і не має право на життя та щастя – хворий. І підлягає вторинній обробці.

Слава Волі.

Чекайте надалі…

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply