Найкращі чоловіки сьогодні на Майдані.
Ми, дівчата з УНО «Вольниця», роздавали листівки з привітаннями і віршами з «Поезії Майдану» два дні – в п’ятницю і в суботу – на Грушевського, на Інститутській, в КМДА, в Будинку Профспілок, в наметовому містечку – і побачили на власні очі, як справжні герої, чоловіки-українці, мужні патріоти виявляли до нас повагу і турботу, теплоту і відкритість.
Вони говорили: «Дівчата, приходьте на Майдан, нам не вистачає вашого тепла і підтримки», «Коли ви є, ми розуміємо, заради чого потрібно вистояти».
Приймаючи від нас листівки і цукерки, вони ділилися з нами тим, що в них було – яблуками, чаєм, а найголовніше – своєю щирою радістю і болем, відчаєм та одержимістю, своїми тяжкими думками, шукаючи в наших очах розуміння і підтримки.
Це неправда, що вони хочуть захопити владу.
Ні, вони стоять там не за амністії (тому що вони НЕ ЗЛОЧИНЦІ), не за гроші (тому що У КОЖНОГО З НИХ Є ЧИМ ЗАЙМАТИСЯ У ЖИТТІ), а тільки за
С В О Б О Д У!!!
Вони не хочуть бути рабами і терпилами, вони хочуть і здатні все робити ПО-СПРАВЖНЬОМУ. Один з командирів признався, що за весь час не дав жодного наказу, адже хлопці все розуміють і роблять з напівслова, напівпогляду.
Побачити і відчути, надихнутися цим можна тільки там.
Ми, дівчата, доньки, матері, дружини і сестри, душею з вами, наші мужні і хоробрі герої, ми молимося і віримо в вас!

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply