Жахлива в своєму цинізму та глобальної підлості провокація влади проти народу України.
Наступ почався після того, як силовики намагалися підпалити будівлю Консерваторії, в якій розмістився шпиталь для поранених протестувальників.
Народ України! Під дудку Кремля нам влаштовують новий голодомор.Зараз на Майданах України стоїть цвіт нації. Самі сміливі, самі патріотичні, самі небайдужі та гідні люди України. Влада як і в голодомор хоче знищити кращих. Щоб потім поставити залишок народна на коліна. Не дамо це знову з нами зробити. В цей страшний вирішальній час єднаймося всі. Звичайні громадяни, військові, депутати будьмо разом. Які б підступні наміри не були у влади та Кремля, не можливо побороти героїзм народу. який встає як єдина сила. Боротьба наша свята, бо вона окроплена кров’ю сучасних патріотів, бо вона осяяна героїзмом синів та дочок України, бо вона омита сльозами українських матерів. Боже не залиш Україну! Захисти народ, який страждає за волю та гідність!
Любі! Рідні! Єднаймося! Україна або смерть! Воля або Смерть!
Слава Україні! Героям Слава!
З надією в нашу перемогу! Вірю в свій народ! Люблю свій народ!
Надія вільна.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply