Звернення до людей Східної та Південної України.

Головною подією останніх трьох місяців в житті нашої країни є безумовно Майдан. Спілкуючись з людьми Східної та Південної України, можна зробити висновок, що на Майдані стоять лише «бандерівці», безробітні люди та алкоголіки. Причому розповсюджують подібні думки люди, які жодного разу не були на Майдані і знаходяться дуже далеко від нього. Як на мене, то виглядає це досить дивно. Я був на Майдані і не один раз, бачив, що там відбувається, людей, які там знаходяться, спілкувався з ними і можу впевнено сказати, що на Майдані присутні люди зі всієї України. Вони не є безробітними або алкоголіками, всі з ким я спілкувався мають вищу освіту або навіть дві, роботу та непогано забезпечують свої родини.
Радянська пропаганда зробила з мешканців Західної України «ворогів народу», вбиваючи в голови людей те, що під час Другої Світової Війни вони вбивали воїнів Радянської армії. Але чому ніхто не розповідав про те, яку політику проводила Радянська влада по відношенню до тих людей. Вони були змушені захищати свою свободу, свої домівки та свої родини від тоталітарного режиму, від влади, яка знищувала власний народ. Хіба можна вважати ворогами та зрадниками людей, які захищають своє природне бажання жити вільно, творити свою долю та майбутнє самостійно? Зараз відбуваються подібні речі. З людей, які стоять на Майдані намагаються зробити терористів, екстремістів та ворогів, розповсюджується дуже багато брехні або навіть нісенітниці про те, що відбувається. Події викривляються настільки сильно, що те, що нам подають, втрачає будь-який зв’язок з дійсністю. Люди добрі, відкрийте очі і не дозволяйте промивати собі мозок брехнею та всілякою нісенітницею, яка лунає з екранів телевізорів. Їхні методи такі ж самі як і сімдесят чи вісімдесят років тому, за цей час нічого не змінилося.
Ще один момент: я впевнений, що будь-який мешканець Франції, Великобританії, Німеччини або будь-якої держави світу пишається тим, що він є громадянином саме цієї держави. І лише в нас лунають заклики «Давайте повернемось до Радянського Союзу, давайте об’єднаємось з Росією». Звучить так, ніби жити на Богом даній землі, в своїй державі-це прокляття. Люди добрі, майте совість і включіть нарешті мозок.
В кожного з вас є вибір: або ототожнювати себе з прогнилою наскрізь у всіх смислах державою-Радянський Союз, влада якого залила та завалила брехнею кожного громадянина або бути нащадком величної культури та історії Київської Русі та Славного Війська Запорозького. Бути рабом брехні та нісенітниці чи стати людиною вільною, яка здатна мислити та аналізувати, а не «безропотно» пропускати в себе все те лайно брехні, яке ллється на вас. Кожна людина може змінитися, варто лише захотіти. Вибір за вами.

Слава Україні! Героям Слава!

Степан Сало.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply