Пам’ятаймо, що в інформаційній боротьбі були також Герої, беркут і “тітушки”. Вшануймо тих з них, хто поклав своє життя заради нашої духовної і фізичної свободи!
На жаль, багато журналістів залишились неушкодженими фізично, але душу свою спотворили. Так само вони спотворювали душі українців, подаючи людям неправдиву, необ’єктивну та заангажовану інформацію.
Боротьба за Гідність та Свободу триває – а отже ми маємо прямо зараз очистити медіа-простір України від “тітушек”-запроданців.
Формуючи спотворену громадську думку, медіа-тітушки закладають в серця українців ненависть та страх. Це вбивці.

Медіатітушки. Дошка журналістської ганьби

Протягом подій 21 листопада 2013 – 22 лютого 2014 року кожен український журналіст зробив свій вибір: казати правду про акції протесту та народне повстання чи озвучувати темники, вилизувати владу, роздмухувати ненависть і поглиблювати розкол у суспільстві. Ті, хто брехав на догоду владі, медіавласникам та політичним патронам, не повинні бути забуті. Їхні імена залишаться на цій дошці ганьби, а колегам-журналістам самим вирішувати, чи сідати з ними на одному гектарі.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply