Переживаючи події останніх тижнів та днів, невгамовним болем віддаються смерті наших братів та сестер, покалічені беркутом і тітушками долі людей. Я думав, чи то ціна банальної зміни влади? Зараз усвідомлюю – ту велику ціну було заплачено за Волю! Зараз ми продовжуємо виборювати нашу Волю – і кожна людина має сплатити за неї свою ціну, яку визначить доля.

Наші Герої з майданів по всій України, що пожертвували життям – це наші небесні янголи-охоронці та провідники, які провели нас до нового, нечуваного рівня самосвідомості. Сьогодні називатися українцем – це дійсно велика честь. І ця Гордість за свою батьківщину вже ніколи не матиме того присмаку комплексу меншовартості, що нав’язували та продовжують нав’язувати нам наші загарбники та противники вільної української державності.

Пройшовши крізь криваві, жорстокі, часом просто страшні події своєї історії народ України загартувався та зумів зберегти в собі Велич Душі, яка і проявилася тоді в найкритичніший момент нашої історії – на Майдані 18-20 лютого 2014 року. Сьогодні, носієм Величі Душі стали наші українські військові у Криму, які не зрадили присязі народу України та мужньо і гідно протистоять знущанням російських військових провокаторів!

Майдан та вторгнення російських військ до Криму – це не просто безглузді потрясіння – це початок великого об’єднання всіх громадян України за покликом Величі Душі, закладеної в кожному з нас. Саме ця Велич Душі дозволить Сходу України пробачити образи нанесені Заходом, а Заходу – образи нанесені Сходом. Потягнутися один до одного, зрозуміти та відчути “чужу правду” і нарешті об’єднатися. Наші вороги знають – тоді нас вже нікому не здолати!

Все в цьому світі має сенс, навіть загроза війни, яка нависла над Україною. Хіба не відкривається перед нами тепер справжня реальність та справжні цінності?
Війна кричить нам: «Люди, ви догралися! Прокидайтеся! Вставайте! Ви занедбали своє життя! Ви не радієте йому, не бачите його красу та щедрість, не цінуєте кожну хвилину миру та затишку, родинного тепла, дитячих посмішок!!! Тепер у вас не буде такої змоги! Вставайте і заплатіть за те, що жили не на повну! Тепер виборюйте право на це життя на полі бою!»

Ніхто не знає як воно буде далі. Хочеш миру готуйся до війни.

То ж живемо Гідно, цінуймо кожну мить! Робимо все залежне від нас, кожен на своєму місці для гідного нового життя України, якого вона ще ніколи не бачила! Саме цим ми віддячимо тим хто стояв серед куль снайперів та ціною життя стримував жорстокість беркутівців! Цим ми допоможемо нашим Героям військовим, які в ці хвилини в Криму стоять на охороні нашої Волі!

Ми вступили до епохи Великих Змін. І ці Великі Зміни вже відбуваються – насамперед у наших душах. Почалось звільнення України від кайданів. Ми перестаємо бути рабами! Це головне.


Envoy Nadzvychainyi

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply