Вольниця shared Кіберсотня’s status update.

Вольниця shared Кіберсотня's status update.

Кіберсотня

Оновлено: Народ, стоп! Досить поки що. Мейлів вже зібрано дуже багато. Це фантастика, скільки людей намагається допомогти! Ви казкові =)

Сотня, потрібна ваша допомога з пошуками адрес електронної пошти максимальної кількості західних дипломатів, членів урядів, представників політичних партій, громадських організацій, просто відомих людей, зірок спорту та шоу-бізу, тощо. Ми знаємо, що у нас тут є українці з Америки та майже з усіх країн Європи. Вам там точно простіше орієнтуватись як мінімум у місцевому політикумі та мові, тож сподіваємось на вашу поміч.
(Інформацію можна залишити у повідомленні адміністрації цієї сторінки або відіслати на нашу скриньку cyber100ua@gmail.com)

Плануємо мейл-акції з масового висловлення "подяки", прохань щодо висловлення публічної підтримки демократичних прагнень Майдану України, просвітлення та багато іншого, бо час вже їм нарешті прокидатись та щось робити, а не розмови дипломатичні розмовляти.

Ось вам декілька світлин для натхнення =/

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply