Вольниця shared Дмитро Беспалий’s status update.

Вольниця shared Дмитро Беспалий's status update.

Дмитро Беспалий

ТАКОГО ЩЕ ІЗЮМ НЕ БАЧИВ!

На фото біженець з селища Піски Радьківські (Борівський район Харківської області), яке фактично межує з Донеччиною ремонтує дорогу в місті Ізюм.

Поспілкувавшись з цим чоловіком я був вражений. Людині набрид безлад і безвідповідальність, яка панує в Україні. І він вирішив не язиком, а ділом хоч щось змінити на краще.
Тому в вільний від основної роботи час цей чоловік ремонтує дорогу по вулиці Пролетарській (мікрорайон ІОМЗ) в місті Ізюм. Зараз його підтримало вже в цій ініціативі ряд місцевих мешканців. Зі слів чоловіка, навіть деякі водії почали зупинятися і копійчиною допомагати. Я теж не залишився осторонь і підримав трохи фінансово патріота.
Закликаю всіх водіїв міста Ізюм, яким трапиться на шляху цей самовідданий чолов"яга, зупинитися, і хоч якоюсь копійчиною допомогти йому.
Я багато де був і бачив, але таке побачив і почув сьогодні вперше!
Цей дядько гарну справу дуже робить для нашого міста, пока вусате падло, гауляйтер Ізюма Божков п"є, отримує шалені відкати від горе-ремонтників іногородніх райавтодорів, і його ремонти доріг змиває вже через місяць дощем.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply