Зараз країна зробила свій вибір – він склався саме таким, який він є.
Для тих, хто очікував іншого – не треба засмучуватись, впадати в прострацію і опускати руки. Це не привід.
Після довгого сну свідомість прокидається – про це говорить хоча б те, що люди захотіли віддати своє право голосу. А яким стане цей пробуджений голос залежить від кожного з нас.

Нам треба працювати далі на шляху до здійснення своєї Мрії – побудови Країни, де цінності людські піднімуться над продажністю, зрадництвом, байдужістю, цинічністю, корисливістю. Де ми зрозуміємо і відчуємо, що ми одне ціле – ми людство, що ще має шанс жити на цій землі, врятувати своє життя, бути щасливими, радіючи всьому, що нас оточує – Любові, гідності, ніжності, красі, людяності, помічаючи і цінуючи все, що дарує нам життя.

Нам треба зберегти цінності, пробуджені Майданом, пробуджені, можливо, не зовсім свідомо, але осяяні Світлом душ людей, що там стояли, – почуття Свободи, Гідності, цінності людського життя, почуття, що з краплин складається безмежне море, що має велику силу – силу природної стихії, яку вже нічим не спинити.

Нам треба іти далі.

Леся Рідна.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply