Мордор наступає. Тільки так можна назвати те, що відбувається зараз – російський уряд – влада темряви та страху, інакше не назвеш, – вводить війська на територію України. Це захоплення нашої землі, це не правне втручання в життя нашої країни, це гидке свавілля.
Путіна “образили”, неочікувано для нього все пішло не за його сценарієм. Україна повставла проти огидного корумпованого режиму. Дух Свободи вибухнув величезним спалахом і осяяв весь світ. Україна і український народ вже не ті, що були раніше і ніколи вже такими не будуть. І під ногою “старшого брата” бути не хочуть. Час рабства сплинув. Таким, як путін, та його дармоїдам це не вигідно. Вони бояться, що сьогодні Україна пішла з-під їхнього впливу, а завтра встане російський народ, скинувши з себе кайдани страху і беззаперечного підпорядкування – і люди скинуть цей ненависний і докорінно прогнилий режим. Він хоче придушити дух Свободи шляхом поневолення і залякування, підпорядкувати собі, щоб це не поширювалося далі і не погрожувавало його загарбницьким планам. Він не хоче випускати зі своїх кігтів такий ласий шматочок, як українська земля. А люди його не цікавлять – це лише розмінна монета. Тепер він іде на наші українські землі військовими і військовою технікою.
Гнів і біль відчуваю я і, напевно, кожний українець. Хочеться кричати «Іди геть! Це не твоя земля! Іди геть!»

Леся Рідна.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply