НЕ ЗАБУВАЮЧИ ПРО МАЙДАН
ІСТОРІЯ, ЩО НАПИСАНА НАМИ

Оголошуємо про відкриття виставки 11 червня під назвою “Історія, що написана нами. Революція Гідності 2013 – 2014 рр.”, присвяченої подіям Майдану, що проходитиме в рамках студентського Арт-простору “SKLO”. Основна ідея виставки – відобразити участь драгоманівців у творенні історії своєї країни. Експозиція побудована на речах студентів, які активно відстоювали свою громадянську позицію та залишили багато спогадів з тих часів (плакати, каски, бруківка тощо).
Всі заходи заходи, перелічені в афіші, відбуватимуться на території виставки в Гуманітарному корпусі, ауд. 1-7. На літературному вечорі “Поезія Майдану” ми чекаємо всіх студентів, які мають бажання зачитати як авторські, так і свої вірші. Вечір української пісні буде проходити під лозунгом “Співаймо разом!”. Тож приходьте послухати українську народну пісню, де серед запрошених будуть такі митці, як Тарас Силенко та Руслана Лоцман та поспівати у студентському колі.
Вхід вільний!
Всі питання за телефоном 093 720 96 86.

This entry was posted in Facebook Posts and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply